De Beste SteelSeries Gaming MUIzen

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE GAMING MUIZEN VAN STEELSERIES

Het Deense SteelSeries is een leading speler op het gebied van gaming, met volledige focus op eSports. Dit Europese bedrijf produceert enkel hardware voor gamers, waardoor je dus verzekerd bent van optimale expertise en innovativiteit bij de aanschaf van een game muis van SteelSeries. Van het samenwerken met eSports-spelers tot het ontwerpen van gaming muizen, keyboards en headsets: SteelSeries was met veel zaken de eerste. Die kwaliteit en innovatie blijven we in iedere nieuwe SteelSeries muis terugzien. Dat betekent overigens niet dat een SteelSeries muis een fortuin kost: de meeste modellen kosten onder de honderd euro en je hebt al een SteelSeries game muis voor een paar tientjes.

Of je nou liever draadloos speelt of graag geniet van de sterkste bekabelde verbinding: er is altijd wel een SteelSeries muis voor jouw wensen. Met een draadloze SteelSeries muis beschik je over optimale bewegingsvrijheid, zonder de angst je drinken om te stoten of ergens achter te blijven hangen. Dit is natuurlijk vooral handig als je veel intensieve en actieve games speelt. SteelSeries muizen zijn verkrijgbaar in wisselende designs, van symmetrische eenvoud tot uitbundige ontwerpen met RGB-verlichting. Bekijk onze beste tips hieronder, van lichtgewicht SteelSeries game muizen tot minimalistische lijnen en supernauwkeurige dpi-waarden.

TOPKEUZE GAMINGMUIS.COM

BESTE STEELSERIES GAMING MUIS TOP 5

De beste gaming muizen geven jou een edge over je online tegenstanders. Je kunt de DPI instellen zoals je wilt, hij heeft handige extra knoppen en ligt goed in de hand. Een ontzettend belangrijk onderdeel van je gaming setup dus. Maar met het grote aantal gaming muizen op de markt kan het een behoorlijke speurtocht zijn om de beste game muis te vinden.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE STEELSERIES GAMING MUIZEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

1. STEELSERIES RIVAL 600
2. STEELSERIES RIVAL 5
3. STEELSERIES SENSEI TEN
4. STEELSERIES SENSEI 310
5. STEELSERIES RIVAL 3 RGB

#1 – BESTE STEELSERIES GAMING MUIS TOP 5

SteelSeries Rival 600

STEELSERIES RIVAL 600
STEELSERIES RIVAL 600

PROS
+ 3 programmeerbare duimknoppen voor sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 100-12000 voor je favoriete afstelling
+ Ongekende precisie dankzij de dubbele sensoren

CONS
– Alleen beschikbaar voor rechtshandige gamers
– Minder geschikt voor MMO’s door beperkt aantal knoppen bij de duim

☑ morgen in huis

De SteelSeries Rival 600 is een allround topper, al jaren populair bij gamers en eSporters en te bespelen met zowel palm- als clawgrip. Je stelt de balans zelf in door de meegeleverde gewichtjes. Ook heeft de muis heeft drie instelbare duimknoppen en uitgebreide RGB-verlichting.

De SteelSeries Rival 600 beschikt over 2 sensoren. De TrueMove3+ optische sensor zorgt voor een ontzettend precieze tracking van jouw bewegingen, terwijl de dieptesensor er voor zorgt dat hij zelfs bij het licht optillen van je muis blijft registereren . En met een DPI van maximaal 12000 heb je genoeg mogelijkheden om deze gaming muis in te stellen zoals jij wilt.

#2 – BESTE STEELSERIES GAMING MUIS TOP 5

SteelSeries RiVal 5

STEELSERIES RIVAL 5

PROS
+ Met 9 extra knoppen voor extra acties en skills
+ Verstelbaar dpi tot 18.000 voor snelheid en precisie
+ Door de mechanische switches weet je zeker dat elke klik geregistreerd wordt

CONS
– Voor het instellen van de verlichting is externe SteelSeries software nodig

☑ morgen in huis

De SteelSeries Rival 5 is een muis die overduidelijk is ontworpen voor de gamer. De RGB-verlichting reikt over tien verschillende zones en is helemaal op je wensen aan te passen. Ook heeft deze shooter muis negen programmeerbare knoppen en een gewicht van slechts 85 gram. Uitgeklikt raak je overigens niet snel: de muis kan 80.000.000 klikken aan.

De SteelSeries Rival 5 heeft een op maat gemaakte volgsensor, de TrueMove Air-sensor, met 18.000 CPI, 400 IPS en 40G acceleratie en tilt-tracking. Door de veelzijdige vorm is deze shooter muis geschikt voor vele formaten handen. De muis is bekabeld met een nieuwe zachte microvezel mesh-kabel voor minder weerstand.

#3 – BESTE STEELSERIES GAMING MUIS TOP 5

SteelSeries Sensei Ten

STEELSERIES SENSEI TEN
STEELSERIES SENSEI TEN

PROS
+ Instelbare dpi van 50 tot 18.000
+ RGB-verlichting in wel 16,8 miljoen kleuren
+ Twee extra duimknoppen aan de rechter- en linkerzijde voor extra acties

CONS
– Voor het instellen van de verlichting is externe SteelSeries software nodig

☑ morgen in huis

De SteelSeries Sensei Ten is een topper van een tweehandige gaming muis. Deze rechts- en linkshandige gaming muis is bedraad en daardoor zit álle hoogstaande technologie in de muis zelf. De muis wordt zeer goed gewaardeerd onder gamers en dat is niet zomaar: de game muis beschikt over 18.000 dpi voor zeer nauwkeurige, 1:1 tracking. Een extra voordeel is de kantel-tracking, waardoor je ook geniet van geavanceerde stabiliteit tijdens de wat intensievere games.

De SteelSeries Sensei Ten is ideaal voor shooters zoals Call of Duty, Fortnite en Counter Strike. Aan de binnenkant vind je een duurzaam dubbel veermechanisme, dat maar liefst 60.000.000 clicks meegaat.

#4 – BESTE STEELSERIES GAMING MUIS TOP 5

SteelSeries Sensei 310

SteelSeries Sensei 310
STEELSERIES SENSEI 310

PROS
+ Geschikt voor zowel links- als rechtshandige spelers
+ Instelbare DPI van 100-12000 voor je favoriete afstelling
+ Extra grip dankzij de rubberen grepen aan de zijkant

CONS
– Weinig extra duimknoppen, minder geschikt voor MMO gamers
– Slechts twee DPI instellingen die je in-game kunt switchen

☑ morgen in huis

Deze muis is een echte aanrader voor linkshandige spelers. Hij is volledig ambidextrous met twee extra knoppen aan de linker en rechterkant. De TrueMove3 optische sensor zorgt voor een zeer accurate tracking en met een DPI van 100-12000 heb je genoeg mogelijkheden om de gevoeligheid naar jouw voorkeur in te stellen. Het enige nadeel is dat je deze slechts in twee keuzes kunt opslaan om in-game te switchen.

De SteelSeries Sensei 310 ligt ontzettend fijn in de hand en dankzij de rubberen zijkant heb je extra grip. Handig wanneer je zwiepende bewegingen wilt uitvoeren. De muis weegt slechts 90 gram en heeft 2 in te stellen RGB-zones. Dit alles sla je eenvoudig op in verschillende gameprofielen zodat je voor elke situatie je favoriete instellingen hebt.

#5 – BESTE STEELSERIES GAMING MUIS TOP 5

SteelSeries Rival 3 RGB

STEELSERIES RIVAL 3 RGB
STEELSERIES RIVAL 3 RGB

PROS
+ Drie onafhankelijk in te stellen RGB-verlichtingszones
+ Instelbare DPI van 100-8500 voor je favoriete afstelling
+ Comfortabel ergonomisch ontwerp

CONS
– Alleen geschikt voor rechtshandige spelers
– Stugge en inflexibele bedrading
– Duimknoppen zijn wat aan de kleine kant

☑ morgen in huis

De SteelSeries Rival 3 RGB is een goede gaming muis met misschien wel de beste prestaties in zijn prijsklasse. De TrueMove Core sensor zorgt ervoor dat je bewegingen goed worden geregistreerd en de gevoeligheid is instelbaar van 100-8500 DPI.

De muis heeft in totaal zes knoppen, waarvan twee bij de duim. En met drie apart in te stellen RGB-verlichtingszones customize je deze gaming muis helemaal voor je eigen setup.

Een minpunt is wel de wat stuggere draad die bij deze muis zit. Maar dat is een detail voor een muis van deze kwaliteit in deze prijsklasse.

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAMING MUIZEN?

Er zijn veel verschillende merken die gaming muizen maken. Elke gamer zal zijn eigen voorkeur hebben voor een merk, maar in het algemeen zijn de volgende merken de merken die garant staan voor een hoge kwaliteit:

Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een SteelSeries muis kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com-Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo
Alternate Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING