De Beste Shooter Gaming MUIzen

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE GAMING MUIZEN VOOR SHOOTERS

Als schietspellen helemaal jouw pakkie-an zijn, dan is het wel zo handig een game muis te gebruiken die specifiek hierop is ingesteld. Met een speciale game muis voor shooters zorg jij ervoor dat je je tegenstander extra snel af bent. Een game muis met optimale trackingprecisie helpt je daarbij. Op die manier gaat er geen handeling verloren. Ook zijn shooter muizen vaak extra lichtgewicht, zodat je alle bewegingsvrijheid voelt. Voor het behalen van successen in een shooter game zijn snelle reacties immers van levensbelang.

Afhankelijk van je wensen en budget kun je een game muis voor shooters zowel bekabeld als draadloos kopen. De draadloze modellen zijn gemiddeld gezien wat duurder, maar geven je wel een vrijer gevoel, wat je spel ten goede kan komen. Bekabelde game muizen zijn over het algemeen wat goedkoper, maar net zo goed je overweging waard. Het is maar net waar je voorkeur ligt. Zo hoef je bij een bekabelde shooter muis je geen zorgen te maken of de accu wel is opgeladen. Ook is binnen dezelfde prijsklasse de verwerkingssnelheid vaak net wat hoger – al hebben we het dan wel over een milliseconde. Omdat er behoorlijk wat game muizen te koop zijn, hebben we onze tips voor je op een rijtje gezet. Zo vind je snel de beste shooter muis voor jou.

TOPKEUZE GAMINGMUIS.COM

BESTE SHOOTER GAMING MUIS TOP 5

De beste gaming muizen geven jou een edge over je online tegenstanders. Je kunt de DPI instellen zoals je wilt, hij heeft handige extra knoppen en ligt goed in de hand. Een ontzettend belangrijk onderdeel van je gaming setup dus. Maar met het grote aantal gaming muizen op de markt kan het een behoorlijke speurtocht zijn om de beste game muis te vinden.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE SHOOTER GAMING MUIZEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

1. RAZER BASILISK V2
2. RAZER
VIPER
3. LOGITECH G PRO SUPERLIGHT
4. LOGITECH G502 HERO
5. STEELSERIES RIVAL 5

#1 – BESTE SHOOTER GAMING MUIS TOP 5

Razer Basilisk V2

Razer Basilisk V2
RAZER BASILISK V2

PROS
+ 11 programmeerbare knoppen voor al je sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 800-20000 voor je favoriete afstelling
+ Infrarood switches die jouw kliks 3x sneller registeren dan traditionele mechanische switches

CONS
– Geen instelbare RGB-verlichting
– Prijs aan de hoge kant voor een bedrade muis
– Kan wat groot zijn wanneer je kleine handen hebt

☑ morgen in huis

De Razer Basilisk V2 gaming muis is een super complete muis en ontzettend geschikt voor shooter games. De infrarood switches in de knoppen registreren namelijk net iets sneller dan je tegenstanders waardoor je altijd iets eerder schiet. En met een instelbare DPI van 800-20000 heb je gevoeligheid en beweegbaarheid tot je beschikking. 

Deze muis is nog verder te personaliseren. Zo heb je 11 programmeerbare knoppen tot je beschikking waaronder een scrollwiel met instelbare weerstand. En met Razer Hypershift wissel je met 1 druk op de knop tussen de vijf opgeslagen gameprofielen op je muis. Om het af te maken heeft deze Razer Basilisk V2 een Speedflex-kabel waardoor je minimale weerstand voelt van de kabel.

#2 – BESTE SHOOTER GAMING MUIS TOP 5

Razer Viper

Razer Viper
RAZER VIPER

PROS
+ 8 programmeerbare knoppen voor al je sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 400-16000 voor je favoriete afstelling
+ Infrarood switches die jouw kliks 3x sneller registeren dan traditionele mechanische switches

CONS
– Muis kan aan de kleine kant zijn voor gamers met grote handen

☑ morgen in huis

De Razer Viper is een andere geweldige muis uit de Razer-familie. Allereerst het goede nieuws voor linkshandigen: deze muis is ambidextrous en dus door iedereen te gebruiken. En met een gewicht van slechts 69 gram is deze muis ideaal voor shooter games. Ook heeft de muis een reactiesnelheid van slechts 0,2 miliseconden waardoor jouw kliks razendsnel worden geregistreerd. Zo ben je al je tegenstanders te snel af.

Net als de Razer Basilisk heeft de Viper een fijn bekabeling dankzij de Speedflex-kabel. En je stelt de muis helemaal naar jouw eigen voorkeuren in door middel van de 8 programmeerbare knoppen. Ook kun je de muis nog laten oplichten in jouw favoriete kleur RGB-verlichting. En dat alles voor een hele degelijke prijs. Een echte aanrader dus, deze Razer Viper.

#3 – BESTE SHOOTER GAMING MUIS TOP 5

Logitech G Pro X Superlight

LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT
LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT

PROS
+ DPI van de HERO 25k sensor is makkelijk in te stellen
+ Draadloze gaming muis voor nog meer bewegingsvrijheid
+ De muis weegt slechts 63 gram voor dodelijke snelheid en precisie

CONS
– De muis is alleen voor rechtshandige gamers geschikt

☑ morgen in huis

Als een zo licht mogelijke draadloze gaming muis voor jou de nummer één prioriteit heeft, dan heb je in de Logitech G Pro X SUPERLIGHT je ware gevonden. Deze lichtgewicht shooter muis weegt slechts 63 gram. Het resultaat hiervan is een optimale bewegingsvrijheid en supersnelle reacties.

De muis glijdt uiterst soepel over je bureau of tafel door de voetjes van additiefvrije PTFE. Om deze muis te ontwerpen heeft Logitech G overigens samengewerkt met veel van ‘s werelds beste eSporters, dus kwaliteit is gegarandeerd. Deze shooter muis heeft een maximale dpi van 25.600 voor een zeer nauwkeurig resultaat en is krachtig door zijn eenvoud.

#4 – BESTE SHOOTER GAMING MUIS TOP 5

Logitech G502 HERO

LOGITECH G502 HERO
LOGITECH G502 HERO

PROS
+ Inclusief RGB-verlichting in 16,8 miljoen kleuren
+ Dankzij de afstelbare sensor werkt de G502 goed op verschillende oppervlaktes
+ De snelheid van de HERO 25k sensor is eenvoudig in te stellen

CONS
– Voor sommige profielinstellingen is Logitech Gaming Software nodig

☑ morgen in huis

De Logitech G502 HERO is een kwalitatieve shooter muis met een eerlijke prijs. De dpi van deze muis is te verhogen naar maar liefst 25.600, waarmee je ‘s werelds eerste sub-micron tracking prestaties kunt ervaren. Deze gevoeligheid is overigens aanpasbaar vanaf 200 dpi, waardoor je er alle kanten mee op kunt. Ideaal voor shooter games, maar ook voor MMO en MOBA.

De waarde van de Logitech G502 HERO zit ‘m echt in de technologie en innovatie van de performance, en deze game muis is dan ook niet draadloos voor dit toegankelijke prijsje. Het gewicht van de shooter muis is aanpasbaar met vijf gewichtjes van 3,6 gram. Zo vind je een fijne balans die het beste werkt voor jou.

#5 – BESTE SHOOTER GAMING MUIS TOP 5

SteelSeries Rival 5

STEELSERIES RIVAL 5

PROS
+ Met 9 extra knoppen voor extra acties en skills
+ Verstelbaar dpi tot 18.000 voor snelheid en precisie
+ Door de mechanische switches weet je zeker dat elke klik geregistreerd wordt

CONS
– Voor het instellen van de verlichting is externe SteelSeries software nodig

☑ morgen in huis

De SteelSeries Rival 5 is een muis die overduidelijk is ontworpen voor de gamer. De RGB-verlichting reikt over tien verschillende zones en is helemaal op je wensen aan te passen. Ook heeft deze shooter muis negen programmeerbare knoppen en een gewicht van slechts 85 gram. Uitgeklikt raak je overigens niet snel: de muis kan 80.000.000 klikken aan.

De SteelSeries Rival 5 heeft een op maat gemaakte volgsensor, de TrueMove Air-sensor, met 18.000 CPI, 400 IPS en 40G acceleratie en tilt-tracking. Door de veelzijdige vorm is deze shooter muis geschikt voor vele formaten handen. De muis is bekabeld met een nieuwe zachte microvezel mesh-kabel voor minder weerstand.

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAMING MUIZEN?

Er zijn veel verschillende merken die gaming muizen maken. Elke gamer zal zijn eigen voorkeur hebben voor een merk, maar in het algemeen zijn de volgende merken de merken die garant staan voor een hoge kwaliteit:

Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een shooter game muis kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com-Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo
Alternate Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING