De Beste RGB Gaming MUIzen

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE GAMING MUIZEN MET RGB VERLICHTING

Met een RGB muis voorzie jij jouw game van een optimale beleving. Een RGB gaming muis heeft namelijk LED-verlichting die in meer dan 16 miljoen kleuren is in te stellen. Zo combineer je de voordelen van een gaming muis met een personaliseerbaar design. Naast dit esthetische effect, kun je er ook voor kiezen de RGB muis je lichtwaarschuwingen te laten geven. Zo ben je je beter bewust van de vorderingen van je eigen handelingen, maar bijvoorbeeld ook die van je tegenstander. Een muis met licht is daarmee dus een echte toevoeging voor de actieve gamer.

Omdat RGB muizen in vele prijsklassen verkrijgbaar zijn, hebben wij de beste opties per budget voor je op een rijtje gezet. Zo heb je voor een paar tientjes al een draadloze RGB gaming muis met LED-verlichting. Je kunt ook voor een toegankelijke prijs voor absolute topkwaliteit gaan, als je het niet erg vindt een bekabelde gaming muis te gebruiken. Het is maar net waar je voorkeur ligt. De goedkopere opties hebben vaak een lagere DPI, wat betekent dat je net wat minder nauwkeurig te werk kunt gaan. Een extra hoogwaardige RGB muis gaat met gemak boven de 10.000 dpi, waardoor echt iedere beweging nauw geregistreerd wordt.

TOPKEUZE GAMINGMUIS.COM

BESTE RGB GAMING MUIS TOP 5

De beste gaming muizen geven jou een edge over je online tegenstanders. Je kunt de DPI instellen zoals je wilt, hij heeft handige extra knoppen en ligt goed in de hand. Een ontzettend belangrijk onderdeel van je gaming setup dus. Maar met het grote aantal gaming muizen op de markt kan het een behoorlijke speurtocht zijn om de beste game muis te vinden.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE RGB GAMING MUIZEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

1. GLORIUS MODEL O MINUS
2. CORSAIR SCIMITAR ELITE
3. STEELSERIES RIVAL 600
4. TRUST GXT 107 IZZA
5. RAZER MAMBA ELITE

#1 – BESTE RGB GAMING MUIS TOP 5

Glorious PC Gaming Race Model O Minus

GLORIOUS PC GAMING RACE MODEL O MINUS
GLORIOUS PC GAMING RACE MODEL O MINUS

PROS
+ 2 programmeerbare duimknoppen voor sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 400-12000 voor je favoriete afstelling
+ Uniek honingraat design i.c.m. RGB-verlichting

CONS
– Alleen geschikt voor rechtshandige spelers
– Kleinere muis, is wel beschikbaar in grotere versies (voor een hogere prijs)

☑ morgen in huis

Deze Glorious Model O Minus is een echt lichtgewicht van slechts 58 gram. Hierdoor beweeg je supersnel door je games. De DPI is in te stellen in de range van 400-12000 waardoor je eenvoudig wisselt tussen snelheid en precisie. En door de twee handige programmeerbare duimknoppen heb je in-game handige acties onder de knoppen.

En het oog wil natuurlijk ook wat. De Glorious PC Gaming Race Model O heeft een uniek honingraat design waar de RGB-verlichting doorheen schijnt. Ook zie je daardoor de mechanica in de muis, wat wij erg tof vinden. Oftewel: een hele degelijke en complete gaming muis voor een betaalbare prijs!

#2 – BESTE RGB GAMING MUIS TOP 5

Corsair Scimitar Elite RGB

CORSAIR SCIMITAR ELITE RGB
CORSAIR SCIMITAR ELITE RGB

PROS
+ 17 programmeerbare knoppen (12 bij de duim) voor al je sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 1-18000 voor je favoriete afstelling
+ Paneel met duimknoppen is 8mm te verschuiven, zodat hij altijd op de juiste plek zit

CONS
– De muis is vrij groot en kan daarom iets te groot zijn voor gamers met kleine handen
– De muis is vrij zwaar en daarom minder geschikt voor shooter games
– Alleen beschikbaar voor rechtshandige spelers

☑ morgen in huis

De Corsair Scimitar RGB Elite is uitermate geschikt voor MMO gamers. Deze muis heeft wel 17 programmeerbare knoppen, waarvan 12 bij de duim, zodat je al je specials bij de hand hebt. De knoppen hebben reliëf zodat je altijd weet welke knop je indrukt. Daarnaast kun je het paneel 8mm naar voren en achter schuiven zodat deze perfect staat voor de grootte van je hand.

De DPI is in te stellen van 1-18000 zodat je altijd de juiste afstelling vindt voor optimale precisie en beweeglijkheid. De RGB-verlichting is in te stellen in vier verschillende zones zodat je deze helemaal naar smaakt aanpast. En dit alles is eenvoudig op te slaan in 3 verschillende onboard gameprofielen. Veel completer dan deze muis zijn ze er bijna niet.

#3 – BESTE RGB GAMING MUIS TOP 5

SteelSeries Rival 600

STEELSERIES RIVAL 600
STEELSERIES RIVAL 600

PROS
+ 3 programmeerbare duimknoppen voor sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 100-12000 voor je favoriete afstelling
+ Ongekende precisie dankzij de dubbele sensoren

CONS
– Alleen beschikbaar voor rechtshandige gamers
– Minder geschikt voor MMO’s door beperkt aantal knoppen bij de duim

☑ morgen in huis

De SteelSeries Rival 600 is een allround topper, al jaren populair bij gamers en eSporters en te bespelen met zowel palm- als clawgrip. Je stelt de balans zelf in door de meegeleverde gewichtjes. Ook heeft de muis heeft drie instelbare duimknoppen en uitgebreide RGB-verlichting.

De SteelSeries Rival 600 beschikt over 2 sensoren. De TrueMove3+ optische sensor zorgt voor een ontzettend precieze tracking van jouw bewegingen, terwijl de dieptesensor er voor zorgt dat hij zelfs bij het licht optillen van je muis blijft registereren . En met een DPI van maximaal 12000 heb je genoeg mogelijkheden om deze gaming muis in te stellen zoals jij wilt.

#4 – BESTE RGB GAMING MUIS TOP 5

Trust GXT 107 Izza Draadloos

TRUST GXT 107 IZZA DRAADLOOS
TRUST GXT 107 IZZA DRAADLOOS

PROS
+ Draadloos te gebruiken voor optimale bewegingsvrijheid
+ Met twee extra duimknoppen voor extra functies en specials
+ RGB-verlichting in 7 verschillende kleuren

CONS
– Heeft een beperkte DPI in vergelijking met andere muizen

☑ morgen in huis

De Trust GXT107 Izza RGB gaming muis is een ideaal instapmodel voor als je niet al te veel geld kwijt wilt zijn. Voor dit lage bedrag krijg je én LED-verlichting én een draadloze gaming muis. De muis heeft een snelheidsselectieknop met 800, 1.400 en 2.000 dpi, wat wel een stuk lager ligt dan de hoger geprijsde modellen. De bovenkant is volledig verlicht en het draadloze bereik reikt tot wel 10 meter.

Wat fijn is aan deze muis, is dat hij geschikt is voor zowel rechts- als linkshandigen. Ideaal dus als je ‘m niet enkel voor jezelf gebruikt. De RGB muis is voorzien van zes gameknoppen, waar geen software voor nodig is om ze in te stellen. Zo kun je direct van start.

#5 – BESTE RGB GAMING MUIS TOP 5

Razer Mamba Elite

RAZER MAMBA ELITE
RAZER MAMBA ELITE

PROS
+ Razer 5G Advanced Optical Sensor met 16.000 dpi
+ 20 verlichtingszones, instelbaar in 16,8 miljoen kleuren
+ Omron mechanische switches die tot wel 50 miljoen kliks meegaan

CONS
– Voor sommige instellingen is Razer Chroma Software nodig
– Razer Synapse werkt niet op macOS, waardoor je de muis niet kunt customizen

☑ morgen in huis

De Razer Mamba Elite is een optische gaming muis van topklasse. Deze RGB muis van het kwalitatieve Razer is bekabeld en geeft je daardoor een stabiele verbinding. De muis is ontworpen voor pro-level gaming en is met z’n gewicht van 96 gram perfect voor FPS. Met maar liefst 20 verlichtingszones is deze RGB gaming muis gemaakt voor de echte RGB fans.

De verlichting van de Razer Mamba Elite loopt langs beide kanten, waardoor je handige lichtwaarschuwingen kunt instellen en je jouw tegenstander sneller af kunt zijn. Door de Razer 5G Advanced Optical Sensor geniet je van maar liefst 16.000 dpi, voor uiterste precisie en snelheid. Zowel qua prestaties als looks is dit een muis van de hoogste kwaliteit!

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAMING MUIZEN?

Er zijn veel verschillende merken die gaming muizen maken. Elke gamer zal zijn eigen voorkeur hebben voor een merk, maar in het algemeen zijn de volgende merken de merken die garant staan voor een hoge kwaliteit:

Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een RGB muis kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com-Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo
Alternate Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING