De Beste Razer Gaming MUIzen

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE GAMING MUIZEN VAN RAZER

Met een gaming muis van Razer geniet je van innovatieve gaming-expertise. Deze Amerikaanse producent focust zich namelijk volledig op de gamewereld, waardoor je niet bang hoeft te zijn achter te lopen op het gebied van technologie. Tegelijkertijd heeft Razer een gaming muis voor ieder budget. Zo heb je al een kwalitatieve Razer game muis voor zo’n 50 euro. Als je als doorgewinterde gamer het beste van het beste wilt, heeft Razer ook een gaming muis voor jouw wensen. 

Voor een toegankelijk bedrag heb je heb je zelfs al een draadloze Razer muis. Als je voor een Razer muis wilt gaan met zo veel mogelijk functionaliteit voor een lager budget, raden we een bedrade Razer gaming muis aan. Zo heb je echt alle waarde en expertise in de muis zelf zitten, in plaats van dat er een deel naar de draadloze technologie gaat. Het ligt er natuurlijk maar net aan wat je prioriteiten zijn; ook de goedkopere draadloze Razer muizen zijn van een hoogstaand niveau. 

Een Razer gaming muis is vrij standaard voorzien van een dpi van 16.000 en in veel gevallen zelfs 20.000. Voor wie supernauwkeurig te werk wil gaan, is een Razer muis dus een slimme keus. Bekijk onze aanraders hieronder en match je budget en eisen aan je ultieme muis.

TOPKEUZE GAMINGMUIS.COM

BESTE RAZER GAMING MUIS TOP 5

De beste gaming muizen geven jou een edge over je online tegenstanders. Je kunt de DPI instellen zoals je wilt, hij heeft handige extra knoppen en ligt goed in de hand. Een ontzettend belangrijk onderdeel van je gaming setup dus. Maar met het grote aantal gaming muizen op de markt kan het een behoorlijke speurtocht zijn om de beste game muis te vinden.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE RAZER GAMING MUIZEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

1. RAZER DEATHADDER V2
2. RAZER BASILISK ULT.
3. RAZER NAGA PRO
4. RAZER
VIPER
5. RAZER MAMBA ELITE
6. RAZER BASILISK V2
7. RAZER NAGA TRINITY
8. RAZER NAGA
X

#1 – BESTE RAZER GAMING MUIS TOP 8

Razer DeathAdder V2

RAZER DEATHADDER V2
RAZER DEATHADDER V2

PROS
+ 8 programmeerbare knoppen voor sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 400-16000 voor je favoriete afstelling
+ Razendsnelle muis dankzij de infrarood Optical Mouse-switches van Razer

CONS
– Alleen beschikbaar voor rechtshandige gamers
– Minder geschikt voor MMO’s door beperkt aantal knoppen bij de duim

☑ morgen in huis

Misschien wel de meest bekroonde gaming muis in de wereld: de Razer DeathAdder V2. Deze ergonomische game muis ligt ontzettend fijn in de hand, heeft 8 programmeerbare knoppen en beschikt over infrarood switches waardoor jouw acties eerder worden geregistreerd dan die van de tegenstanders. Zo ben je hen altijd een stap voor.

Je kunt de DPI van 400-16000 instellen voor razendsnelle draaien en dodelijke precisie binnen je favoriete shooters. En met de ingebouwde RGB-verlichting past deze gaming muis altijd bij jouw setup. Dit alles sla je op in wel vijf gameprofielen waardoor je altijd jouw favoriete instellingen bij de hand hebt. Een echte topmuis voor de fanatiekste gamers!

#2 – BESTE RAZER GAMING MUIS TOP 8

Razer Basilisk Ultimate

RAZER BASILISK ULTIMATE

PROS
+ Draadloos te gebruiken via usb ontvanger of bluetooth 4.0
+ Richt met de hoogste precisie met de Razer Focus+ optische sensor
+ Met mechanische switches voor de snelste reactietijden

CONS
– Alleen beschikbaar voor rechtshandige gamers
– Razer Synapse werkt niet op macOS waardoor je de muis daar niet kan customizen

☑ morgen in huis

Veel mooier dan de Razer Basilisk Ultimate Chroma draadloze gaming muis wordt het niet. There, we said it. Deze optische prachtmuis van Razer bedient al je wensen, van het ergonomische comfort tot absolute superspeed. Met een optische muisschakelaar die zo snel werkt als het licht, ben jij je tegenstander sneller af dan ooit tevoren.

Deze draadloze gaming muis beschikt over de snelst mogelijke verbinding op aarde en gaat tot wel 100 uur mee. De game muis heeft een optische sensor van 20.000 dpi, maar liefst 11 programmeerbare knoppen en wordt geleverd met een exclusieve Razer Chroma™ muisoplader. De muis is perfect voor gamers die op zoek zijn naar snelheid en precisie.

#3 – BESTE RAZER GAMING MUIS TOP 8

Razer NAGA PRO

RAZER NAGA PRO
RAZER NAGA PRO

PROS
+ Drie verschillende zijpanelen voor FPS, MOBA en MMO
+ Vernieuwde optische 5G sensor met pixel precieze tracking
+ Door de mechanische switches weet je zeker dat elke klik geregistreerd wordt

CONS
– Met een gewicht van 117 gram is de muis relatief zwaar
– Om de muis in te stellen is Razer Synapse software nodig
– Razer Synapse werkt niet op macOS waardoor je de muis niet kunt customizen

☑ morgen in huis

Als je op zoek bent naar een zo breed mogelijk inzetbare gaming muis, is de Razer Naga Pro wat voor jou. Deze game muis is geschikt voor zowel MMO en MOBA, als Battle Royale en FPS. De Razer Naga Pro heeft drie verwisselbare zijpanelen, waardoor je de MMO muis helemaal aan je spel kunt aanpassen.

De configuratie van twee, zes of twaalf knoppen is daarnaast volledig programmeerbaar en op te slaan via vijf profielen. Deze game muis met veel knoppen heeft een maximale dpi van maar liefst 20.000 en een handig draadloos ontwerp. De RGB-verlichting kies je zelf en de muis ligt ergonomisch in je hand.

#4 – BESTE RAZER GAMING MUIS TOP 8

Razer Viper

Razer Viper
RAZER VIPER

PROS
+ 8 programmeerbare knoppen voor al je sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 400-16000 voor je favoriete afstelling
+ Infrarood switches die jouw kliks 3x sneller registeren dan traditionele mechanische switches

CONS
– Muis kan aan de kleine kant zijn voor gamers met grote handen

☑ morgen in huis

De Razer Viper is een andere geweldige muis uit de Razer-familie. Allereerst het goede nieuws voor linkshandigen: deze muis is ambidextrous en dus door iedereen te gebruiken. En met een gewicht van slechts 69 gram is deze muis ideaal voor shooter games. Ook heeft de muis een reactiesnelheid van slechts 0,2 miliseconden waardoor jouw kliks razendsnel worden geregistreerd. Zo ben je al je tegenstanders te snel af.

Net als de Razer Basilisk heeft de Viper een fijn bekabeling dankzij de Speedflex-kabel. En je stelt de muis helemaal naar jouw eigen voorkeuren in door middel van de 8 programmeerbare knoppen. Ook kun je de muis nog laten oplichten in jouw favoriete kleur RGB-verlichting. En dat alles voor een hele degelijke prijs. Een echte aanrader dus, deze Razer Viper.

#5 – BESTE RAZER GAMING MUIS TOP 8

Razer MAMBA ELITE

RAZER MAMBA ELITE
RAZER MAMBA ELITE

PROS
+ Razer 5G Advanced Optical Sensor met 16.000 dpi
+ 20 verlichtingszones, instelbaar in 16,8 miljoen kleuren
+ Omron mechanische switches die tot wel 50 miljoen kliks meegaan

CONS
– Voor sommige instellingen is Razer Chroma Software nodig
– Razer Synapse werkt niet op macOS, waardoor je de muis niet kunt customizen

☑ morgen in huis

De Razer Mamba Elite is een optische gaming muis van topklasse. Deze RGB muis van het kwalitatieve Razer is bekabeld en geeft je daardoor een stabiele verbinding. De muis is ontworpen voor pro-level gaming en is met z’n gewicht van 96 gram perfect voor FPS. Met maar liefst 20 verlichtingszones is deze RGB gaming muis gemaakt voor de echte RGB fans.

De verlichting van de Razer Mamba Elite loopt langs beide kanten, waardoor je handige lichtwaarschuwingen kunt instellen en je jouw tegenstander sneller af kunt zijn. Door de Razer 5G Advanced Optical Sensor geniet je van maar liefst 16.000 dpi, voor uiterste precisie en snelheid. Zowel qua prestaties als looks is dit een muis van de hoogste kwaliteit!

#6 – BESTE RAZER GAMING MUIS TOP 8

Razer Basilisk V2

Razer Basilisk V2
RAZER BASILISK V2

PROS
+ 11 programmeerbare knoppen voor al je sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 800-20000 voor je favoriete afstelling
+ Infrarood switches die jouw kliks 3x sneller registeren dan traditionele mechanische switches

CONS
– Geen instelbare RGB-verlichting
– Prijs aan de hoge kant voor een bedrade muis
– Kan wat groot zijn wanneer je kleine handen hebt

☑ morgen in huis

De Razer Basilisk V2 gaming muis is een super complete muis en ontzettend geschikt voor shooter games. De infrarood switches in de knoppen registreren namelijk net iets sneller dan je tegenstanders waardoor je altijd iets eerder schiet. En met een instelbare DPI van 800-20000 heb je gevoeligheid en beweegbaarheid tot je beschikking. 

Deze muis is nog verder te personaliseren. Zo heb je 11 programmeerbare knoppen tot je beschikking waaronder een scrollwiel met instelbare weerstand. En met Razer Hypershift wissel je met 1 druk op de knop tussen de vijf opgeslagen gameprofielen op je muis. Om het af te maken heeft deze Razer Basilisk V2 een Speedflex-kabel waardoor je minimale weerstand voelt van de kabel.

#7 – BESTE RAZER GAMING MUIS TOP 8

Razer Naga Trinity

RAZER NAGA TRINITY
RAZER NAGA TRINITY

PROS
+ Drie verschillende zijpanelen voor FPS, MOBA en MMO
+ Vernieuwde optische 5G sensor met pixel precieze tracking
+ Door de mechanische switches weet je zeker dat elke klik geregistreerd wordt

CONS
– Met een gewicht van 120 gram is de muis relatief zwaar
– Om de muis in te stellen is Razer Synapse software nodig
– Razer Synapse werkt niet op macOS waardoor je de muis niet kunt customizen

☑ morgen in huis

De Razer Naga Trinity is een populaire MMO en MOBA muis met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Deze gaming muis heeft maar liefst 19 programmeerbare knoppen én een instelbare dpi tot 16.000. Ook kun je de kleuren geheel naar wens instellen, met de keuze uit meer dan 16 miljoen RGB-kleuren.

De Razer Naga Trinity heeft een thumb grid, wat de muis ideaal maakt voor MMO. Voor MOBA’s heb je sowieso voldoende zijknoppen en ook voor shooters is de muis meer dan geschikt. Deze MMO muis heeft namelijk afneembare thumb grids, waardoor je het aantal knoppen kunt wijzigen.

#8 – BESTE RAZER GAMING MUIS TOP 8

Razer Naga x

RAZER NAGA X
RAZER NAGA X

PROS
+ 16 programmeerbare knoppen voor in-game functies en acties
+ Optische sensor voor een superprecieze tracking
+ Chroma verlichting is te synchroniseren met jouw andere Chroma producten

CONS
– Voor het instellen van de muis heb je de nieuwste Razer Synapse software nodig
– Razer Synapse werkt niet op macOS waardoor je de muis niet kunt customizen

☑ morgen in huis

De Razer Naga X is een bedrade gaming muis van hoge kwaliteit. Deze ergonomische MMO muis beschikt over een optische sensor van maximaal 18.000 dpi. Ook heeft de muis maar liefst 16 programmeerbare knoppen. Alle commando’s die je nodig hebt zijn binnen handbereik met de Razer Naga X. Het ontwerp van slechts 85 gram zorgt daarnaast voor een moeiteloze besturing.

Onbedoeld dubbelklikken behoort met deze MMO muis tot het verleden: elke klik wordt namelijk uitgevoerd na 0,2 milliseconde zonder debounce-vertraging, voor een snelle, zuivere uitvoering. De RGB-verlichting stel je geheel op basis van jouw wensen in. Een zeer complete muis voor de fanatieke MMO gamer!

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAMING MUIZEN?

Er zijn veel verschillende merken die gaming muizen maken. Elke gamer zal zijn eigen voorkeur hebben voor een merk, maar in het algemeen zijn de volgende merken de merken die garant staan voor een hoge kwaliteit:

Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een Razer muis kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com-Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo
Alternate Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING