De Beste MMO/MOBA Gaming MUIzen

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE GAMING MUIZEN VOOR MMO EN MOBA GAMES

Als World of Warcraft, Final Fantasy en Sea of Thieves tot jouw favoriete spellen behoren, dan is een MMO muis geen overbodige luxe. Met deze muis met knoppen aan de zijkant stel je jouw favoriete abilities en spells helemaal zelf in. Sommige MMO gaming muizen hebben wel 20 programmeerbare knoppen. Een MMO gaming muis is ook zeer goed inzetbaar voor MOBA’s zoals Smite, Heroes of the Storm en League of Legends. Deze muis met meerdere knoppen vervangt een hoop functies die je anders waarschijnlijk met je toetsenbord zou uitvoeren. Dit bespaart een hoop tijd, waardoor je meer kans hebt je concurrentie te snel af te zijn.

Ben je op zoek naar de beste MMO muis? Dan zit je sowieso goed bij de MMO-categorie van Razer. Deze gaming muizen zijn misschien niet de goedkoopste op de markt, maar bieden wel waar voor je geld. Denk daarbij aan superstabiele verbindingen, naar eigen wens aan te passen RGB-verlichting en optische sensoren met een hoge dpi. Omdat de wereld van gaming muizen behoorlijk groot is, hebben we onze favoriete MMO-varianten voor je op een rijtje gezet. Zo hoef jij alleen nog je budget te matchen en de pros en cons te vergelijken. Wat wordt jouw nieuwe MMO muis?

TOPKEUZE GAMINGMUIS.COM

BESTE MMO/MOBA GAMING MUIS TOP 5

De beste gaming muizen geven jou een edge over je online tegenstanders. Je kunt de DPI instellen zoals je wilt, hij heeft handige extra knoppen en ligt goed in de hand. Een ontzettend belangrijk onderdeel van je gaming setup dus. Maar met het grote aantal gaming muizen op de markt kan het een behoorlijke speurtocht zijn om de beste game muis te vinden.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE MMO/MOBA GAMING MUIZEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

1. CORSAIR SCIMITAR ELITE
2. RAZER NAGA TRINITY
3. TRUST GXT 970 MORFIX
4. RAZER NAGA PRO
5. RAZER NAGA
X

#1 – BESTE MMO/MOBA GAMING MUIS TOP 5

Corsair Scimitar Elite

CORSAIR SCIMITAR ELITE RGB
CORSAIR SCIMITAR ELITE RGB

PROS
+ 17 programmeerbare knoppen (12 bij de duim) voor al je sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 1-18000 voor je favoriete afstelling
+ Paneel met duimknoppen is 8mm te verschuiven, zodat hij altijd op de juiste plek zit

CONS
– De muis is vrij groot en kan daarom iets te groot zijn voor gamers met kleine handen
– De muis is vrij zwaar en daarom minder geschikt voor shooter games
– Alleen beschikbaar voor rechtshandige spelers

☑ morgen in huis

De Corsair Scimitar RGB Elite is uitermate geschikt voor MMO gamers. Deze muis heeft wel 17 programmeerbare knoppen, waarvan 12 bij de duim, zodat je al je specials bij de hand hebt. De knoppen hebben reliëf zodat je altijd weet welke knop je indrukt. Daarnaast kun je het paneel 8mm naar voren en achter schuiven zodat deze perfect staat voor de grootte van je hand.

De DPI is in te stellen van 1-18000 zodat je altijd de juiste afstelling vindt voor optimale precisie en beweeglijkheid. De RGB-verlichting is in te stellen in vier verschillende zones zodat je deze helemaal naar smaakt aanpast. En dit alles is eenvoudig op te slaan in 3 verschillende onboard gameprofielen. Veel completer dan deze muis zijn ze er bijna niet.

#2 – BESTE MMO/MOBA GAMING MUIS TOP 5

Razer Naga Trinity

RAZER NAGA TRINITY
RAZER NAGA TRINITY

PROS
+ Drie verschillende zijpanelen voor FPS, MOBA en MMO
+ Vernieuwde optische 5G sensor met pixel precieze tracking
+ Door de mechanische switches weet je zeker dat elke klik geregistreerd wordt

CONS
– Met een gewicht van 120 gram is de muis relatief zwaar
– Om de muis in te stellen is Razer Synapse software nodig
– Razer Synapse werkt niet op macOS waardoor je de muis niet kunt customizen

☑ morgen in huis

De Razer Naga Trinity is een populaire MMO en MOBA muis met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Deze gaming muis heeft maar liefst 19 programmeerbare knoppen én een instelbare dpi tot 16.000. Ook kun je de kleuren geheel naar wens instellen, met de keuze uit meer dan 16 miljoen RGB-kleuren.

De Razer Naga Trinity heeft een thumb grid, wat de muis ideaal maakt voor MMO. Voor MOBA’s heb je sowieso voldoende zijknoppen en ook voor shooters is de muis meer dan geschikt. Deze MMO muis heeft namelijk afneembare thumb grids, waardoor je het aantal knoppen kunt wijzigen.

#3 – BESTE MMO/MOBA GAMING MUIS TOP 5

Trust GXT 970 Morfix

TRUST GXT 970 MORFIX
TRUST GXT 970 MORFIX

PROS
+ Dankzij de twee zijpanelen switch je makkelijk voor FPS, MMO en MOBA games
+ Optische sensor voor een superprecieze tracking
+ Door de mechanische switches weet je zeker dat elke klik geregistreerd wordt

CONS
– Voor het instellen van de muis heb je de Trust software nodig

☑ morgen in huis

Met de Trust GXT 970 Morfix gaming muis heb je een kwalitatieve muis voor een eerlijke en toegankelijke prijs. Deze muis wordt goed gewaardeerd onder gamers en heeft een aanpasbaar design. Deze goedkope gaming muis komt namelijk met twee verschillende zijpanelen, waarmee je ‘m aanpast aan het type spel dat je speelt: FPS, MOBA of MMO.

Het paneel met drie duimknoppen is ideaal voor het spelen van shooters. Meer knoppen nodig? Kies dan het paneel van maar liefst negen knoppen, dat bijvoorbeeld ideaal is voor een spel als League of Legends. Door de optische sensor heeft de muis ook een superprecieze tracking. Een zeer complete muis dus voor een uitstekende prijs!

#4 – BESTE MMO/MOBA GAMING MUIS TOP 5

Razer Naga Pro

RAZER NAGA PRO
RAZER NAGA PRO

PROS
+ Drie verschillende zijpanelen voor FPS, MOBA en MMO
+ Vernieuwde optische 5G sensor met pixel precieze tracking
+ Door de mechanische switches weet je zeker dat elke klik geregistreerd wordt

CONS
– Met een gewicht van 117 gram is de muis relatief zwaar
– Om de muis in te stellen is Razer Synapse software nodig
– Razer Synapse werkt niet op macOS waardoor je de muis niet kunt customizen

☑ morgen in huis

Als je op zoek bent naar een zo breed mogelijk inzetbare gaming muis, is de Razer Naga Pro wat voor jou. Deze game muis is geschikt voor zowel MMO en MOBA, als Battle Royale en FPS. De Razer Naga Pro heeft drie verwisselbare zijpanelen, waardoor je de MMO muis helemaal aan je spel kunt aanpassen.

De configuratie van twee, zes of twaalf knoppen is daarnaast volledig programmeerbaar en op te slaan via vijf profielen. Deze game muis met veel knoppen heeft een maximale dpi van maar liefst 20.000 en een handig draadloos ontwerp. De RGB-verlichting kies je zelf en de muis ligt ergonomisch in je hand.

#5 – BESTE MMO/MOBA GAMING MUIS TOP 5

Razer Naga X

RAZER NAGA X
RAZER NAGA X

PROS
+ 16 programmeerbare knoppen voor in-game functies en acties
+ Optische sensor voor een superprecieze tracking
+ Chroma verlichting is te synchroniseren met jouw andere Chroma producten

CONS
– Voor het instellen van de muis heb je de nieuwste Razer Synapse software nodig
– Razer Synapse werkt niet op macOS waardoor je de muis niet kunt customizen

☑ morgen in huis

De Razer Naga X is een bedrade gaming muis van hoge kwaliteit. Deze ergonomische MMO muis beschikt over een optische sensor van maximaal 18.000 dpi. Ook heeft de muis maar liefst 16 programmeerbare knoppen. Alle commando’s die je nodig hebt zijn binnen handbereik met de Razer Naga X. Het ontwerp van slechts 85 gram zorgt daarnaast voor een moeiteloze besturing.

Onbedoeld dubbelklikken behoort met deze MMO muis tot het verleden: elke klik wordt namelijk uitgevoerd na 0,2 milliseconde zonder debounce-vertraging, voor een snelle, zuivere uitvoering. De RGB-verlichting stel je geheel op basis van jouw wensen in. Een zeer complete muis voor de fanatieke MMO gamer!

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAMING MUIZEN?

Er zijn veel verschillende merken die gaming muizen maken. Elke gamer zal zijn eigen voorkeur hebben voor een merk, maar in het algemeen zijn de volgende merken de merken die garant staan voor een hoge kwaliteit:

Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een goedkope game muis kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com-Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo
Alternate Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING