De Beste Logitech Gaming MUIzen

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE GAMING MUIZEN VAN LOGITECH

Een Logitech gaming muis is een slimme keuze wanneer je voor kwaliteit wilt gaan tegen een eerlijke prijs. Er is een Logitech muis voor ieder budget, of je nou een paar tientjes te besteden hebt of meer dan honderd euro in je nieuwe gaming muis wilt investeren. Logitech is een Zwitserse hardware-producent die al sinds 1981 bestaat. Al deze expertise en bijkomende innovaties zie je ook terug in je gaming muis. Logitech muizen vind je in zowel tweehandige, symmetrische modellen als ergonomische gaming muizen voor rechtshandigen. De ergonomische gaming muizen van Logitech bieden je een fijne steun voor je pols, waardoor je bijvoorbeeld minder snel kramp krijgt. 

Met een Logitech draadloze muis hoef je niet bang te zijn dat je ergens achter blijft hangen tijdens intensieve gameplay. Zo voel je alle vrijheid en heb je volledige focus op je spel. Over het algemeen heeft een Logitech gaming muis een strak en elegant design, met zo min mogelijk afleiding. Hierdoor misstaat een Logitech muis niet als je de muis bijvoorbeeld ook voor je werk gebruikt. Kies voor een Logitech LIGHTSPEED muis of Logitech HERO muis als snelheid je prioriteit heeft. Hiermee geniet je van een dpi tot over de 20.000.

TOPKEUZE GAMINGMUIS.COM

BESTE LOGITECH GAMING MUIS TOP 5

De beste gaming muizen geven jou een edge over je online tegenstanders. Je kunt de DPI instellen zoals je wilt, hij heeft handige extra knoppen en ligt goed in de hand. Een ontzettend belangrijk onderdeel van je gaming setup dus. Maar met het grote aantal gaming muizen op de markt kan het een behoorlijke speurtocht zijn om de beste game muis te vinden.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE LOGITECH GAMING MUIZEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

LOGITECH-G-PRO-DRAADLOOS-500x350-1
1. LOGITECH G PRO DRAADLOOS
LOGITECH-G502-LS-DRAADLOOS-500x350
2. LOGITECH G502 DRAADLOOS
3. LOGITECH G PRO SUPERLIGHT
4. LOGITECH G903 HERO
5. LOGITECH G502 HERO

#1 – BESTE LOGITECH GAMING MUIS TOP 5

Logitech G Pro X Draadloos

LOGITECH G PRO DRAADLOOS
LOGITECH G PRO DRAADLOOS

PROS
+ Ingebouwd geheugen voor het opslaan van maar liefst vijf profiel configuraties
+ Razer Linear Optical Switches voor een snelle en precieze aanslag
+ Eenvoudig in te pluggen met C-kabel

CONS
– ISO layout, dus kleine shift toets
– Zonder polssteun en fysieke volumeknoppen

☑ morgen in huis

Logitech heeft voor de ontwikkeling van deze Logitech G Pro draadloze muis 2 jaar lang samengewerkt met meer dan 50 professionele eSporters. En dat is te merken ook. Deze muis is van de hoogste kwaliteit en aan alles is gedacht. 

De muis weegt slechts 80 gram en ligt geweldig in de hand. Je stelt de DPI in van 100-16000 en met de Lightspeed technologie ervaar je geen enkele vertraging tijdens het draadloos spelen. Ook is de muis perfect geschikt voor zowel links- als rechtshandige spelers met 4 vervangbare (en programmeerbare) zijknoppen per kant. En uiteraard heeft de muis ook RGB-verlichting voor de perfecte fit met jouw setup. Van deze muis wordt elke gamer enthousiast.

#2 – BESTE LOGITECH GAMING MUIS TOP 5

Logitech G502 Lightspeed Draadloos

LOGITECH-G502-LS-DRAADLOOS
LOGITECH G502 LIGHTSPEED DRAADLOOS

PROS
+ 11 programmeerbare knoppen voor al je sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 100-16000 voor je favoriete afstelling
+ Snelle draadloze muis met rapportagesnelheid van slechts 1 ms

CONS
– Logitech G software nodig om de muis in te stellen
– Alleen beschikbaar voor rechtshandige gamers

☑ morgen in huis

De Logitech G502 Lightspeed draadloze gaming muis is een absolute aanrader voor de fanatieke gamer en misschien wel de meest complete muis die nu er op de markt is. Deze muis bevat 11 knoppen die elk in te stellen zijn voor je favoriete sneltoetsen en macro’s. En met een instelbare DPI van 100-16000 vind je een altijd een afstelling die werkt voor jou.

Deze Logitech muis is draadloos, maar met de rapportagesnelheid van slechts 1 ms merk je geen enkele vertraging in de overdracht. Ook gaat de batterij tot wel 60 uur mee. Om de balans van de muis in te stellen heb je zes gewichtjes tot je beschikking en ook aanpasbare RGB-verlichting ontbreekt niet op deze gaming muis. Een echte topper dus!

#3 – BESTE LOGITECH GAMING MUIS TOP 5

Logitech G Pro X Superlight

LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT
LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT

PROS
+ DPI van de HERO 25k sensor is makkelijk in te stellen
+ Draadloze gaming muis voor nog meer bewegingsvrijheid
+ De muis weegt slechts 63 gram voor dodelijke snelheid en precisie

CONS
– De muis is alleen voor rechtshandige gamers geschikt

☑ morgen in huis

Als een zo licht mogelijke draadloze gaming muis voor jou de nummer één prioriteit heeft, dan heb je in de Logitech G Pro X SUPERLIGHT je ware gevonden. Deze lichtgewicht shooter muis weegt slechts 63 gram. Het resultaat hiervan is een optimale bewegingsvrijheid en supersnelle reacties.

De muis glijdt uiterst soepel over je bureau of tafel door de voetjes van additiefvrije PTFE. Om deze muis te ontwerpen heeft Logitech G overigens samengewerkt met veel van ‘s werelds beste eSporters, dus kwaliteit is gegarandeerd. Deze shooter muis heeft een maximale dpi van 25.600 voor een zeer nauwkeurig resultaat en is krachtig door zijn eenvoud.

#4 – BESTE LOGITECH GAMING MUIS TOP 5

Logitech G903 Hero

LOGITECH G903 HERO

PROS
+ Reactiesnelheid van 1 ms dankzij de razendsnelle LIGHTSPEED-technologie
+ D11 programmeerbare knoppen voor in-game functies en acties
+ Instelbare HERO 25k sensor, de meest nauwkeurige sensor van dit moment

CONS
– Om de verlichting te synchroniseren met de rest van je setup is software van de fabrikant nodig

☑ morgen in huis

Als je voor draadloze topklasse wilt gaan, is de Logitech G903 HERO Lightspeed een aanrader. Deze draadloze gaming muis is geschikt voor zowel rechtshandigen als linkshandigen. Dat maakt ‘m ideaal om met familie of vrienden te delen. Deze rechts- en linkshandige muis heeft een next-gen HERO 16K-gaming sensor voor supernauwkeurige bewegingen, zonder vertraging, versnelling of filtering.

Deze draadloze gaming muis beschikt over LIGHTSPEED-technologie met een rapportagesnelheid van één milliseconde. Uiterst nauwkeurig én snel dus. Deze game muis heeft 11 programmeerbare knoppen en RGB-verlichting die op je spel reageert. Met verlichting gaat de draadloze muis maar liefst 140 uur mee. Gebruik je ‘m zonder verlichting? Dan speel je er zelfs tot 180 uur mee.

#5 – BESTE LOGITECH GAMING MUIS TOP 5

Logitech G502 Hero

LOGITECH G502 HERO
LOGITECH G502 HERO

PROS
+ Inclusief RGB-verlichting in 16,8 miljoen kleuren
+ Dankzij de afstelbare sensor werkt de G502 goed op verschillende oppervlaktes
+ De snelheid van de HERO 25k sensor is eenvoudig in te stellen

CONS
– Voor sommige profielinstellingen is Logitech Gaming Software nodig

☑ morgen in huis

De Logitech G502 HERO is een kwalitatieve shooter muis met een eerlijke prijs. De dpi van deze muis is te verhogen naar maar liefst 25.600, waarmee je ‘s werelds eerste sub-micron tracking prestaties kunt ervaren. Deze gevoeligheid is overigens aanpasbaar vanaf 200 dpi, waardoor je er alle kanten mee op kunt. Ideaal voor shooter games, maar ook voor MMO en MOBA.

De waarde van de Logitech G502 HERO zit ‘m echt in de technologie en innovatie van de performance, en deze game muis is dan ook niet draadloos voor dit toegankelijke prijsje. Het gewicht van de shooter muis is aanpasbaar met vijf gewichtjes van 3,6 gram. Zo vind je een fijne balans die het beste werkt voor jou.

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAMING MUIZEN?

Er zijn veel verschillende merken die gaming muizen maken. Elke gamer zal zijn eigen voorkeur hebben voor een merk, maar in het algemeen zijn de volgende merken de merken die garant staan voor een hoge kwaliteit:

Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een Logitech muis kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com-Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo
Alternate Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING