De Beste Linkshandige Gaming MUIzen

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE GAMING MUIZEN VOOR LINKSHANDIGEN

Ben jij linkshandig? Dan is het absoluut aan te raden voor een linkshandige muis te gaan. Naast specifiek linkshandige muizen bestaan er ook een hoop muizen die voor zowel rechts- als linkshandigen geschikt zijn. Dit is natuurlijk een uitkomst als je de muis met de rest van de familie deelt, of als vrienden bij je komen gamen. Met een tweehandige of ergonomische linkshandige muis zorg je ervoor dat ook de vorm en positie van jouw linkerhand perfect over de muis past. Hierdoor raak je minder snel vermoeid of afgeleid. Doordat een ambidextrous of linkshandige gaming muis beter in je handpalm ligt, kun je bijvoorbeeld kramp voorkomen. Zo voorzie jij geen problemen tijdens die urenlange game marathon die op de planning staat.

Door voor een linkshandige gaming muis te kiezen in plaats van een normale rechtshandige muis, beschik je over een hoop voordelen bij het spelen van je favoriete games. Zo hebben gaming muizen over het algemeen allerlei extra knoppen aan de zijkant, die je zelf kunt programmeren. Bij een ambidextrous muis zitten deze knoppen aan beide kanten en hoef je dus niet allerlei rare hoeken aan te nemen om je commando’s uit te voeren. Hieronder vind je onze favoriete tweehandige en linkshandige muizen, inclusief handige lijst pros en cons.

TOPKEUZE GAMINGMUIS.COM

BESTE LINKSHANDIGE GAMING MUIS TOP 5

De beste gaming muizen geven jou een edge over je online tegenstanders. Je kunt de DPI instellen zoals je wilt, hij heeft handige extra knoppen en ligt goed in de hand. Een ontzettend belangrijk onderdeel van je gaming setup dus. Maar met het grote aantal gaming muizen op de markt kan het een behoorlijke speurtocht zijn om de beste game muis te vinden.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE LINKSHANDIGE GAMING MUIZEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

1. STEELSERIES SENSEI 310
2. CORSAIR M55 RGB PRO
3. RAZER
VIPER
4. LOGITECH G903 HERO
5. STEELSERIES SENSEI TEN

#1 – BESTE LINKSHANDIGE GAMING MUIS TOP 5

SteelSeries Sensei 310

SteelSeries Sensei 310
STEELSERIES SENSEI 310

PROS
+ Geschikt voor zowel links- als rechtshandige spelers
+ Instelbare DPI van 100-12000 voor je favoriete afstelling
+ Extra grip dankzij de rubberen grepen aan de zijkant

CONS
– Weinig extra duimknoppen, minder geschikt voor MMO gamers
– Slechts twee DPI instellingen die je in-game kunt switchen

☑ morgen in huis

Deze muis is een echte aanrader voor linkshandige spelers. Hij is volledig ambidextrous met twee extra knoppen aan de linker en rechterkant. De TrueMove3 optische sensor zorgt voor een zeer accurate tracking en met een DPI van 100-12000 heb je genoeg mogelijkheden om de gevoeligheid naar jouw voorkeur in te stellen. Het enige nadeel is dat je deze slechts in twee keuzes kunt opslaan om in-game te switchen.

De SteelSeries Sensei 310 ligt ontzettend fijn in de hand en dankzij de rubberen zijkant heb je extra grip. Handig wanneer je zwiepende bewegingen wilt uitvoeren. De muis weegt slechts 90 gram en heeft 2 in te stellen RGB-zones. Dit alles sla je eenvoudig op in verschillende gameprofielen zodat je voor elke situatie je favoriete instellingen hebt.

#2 – BESTE LINKSHANDIGE GAMING MUIS TOP 5

Corsair M55 RGB Pro

CORSAIR M55 RGB PRO
CORSAIR M55 RGB PRO

PROS
+ De dpi van deze muis is instelbaar van 200 – 12.400
+ Mogelijk om macro’s in te stellen bij de duimknoppen
+ De muis weegt slechts 86 gram voor dodelijke snelheid en precisie

CONS
– De muis heeft geen uitneembare gewichtjes om de balans aan te passen

☑ morgen in huis

De Corsair M55 RGB Pro is een zeer prettig geprijsde gaming muis die geschikt is voor zowel linkshandigen als rechtshandigen. Deze game muis is dus ideaal als je de muis met anderen deelt. Of als je niet al te overboord wilt gaan met de prijs, maar wel kwaliteit verwacht.

De Corsair M55 RGB Pro beschikt over Omron-switches en heeft acht programmeerbare knoppen. Voor MMO games is deze rechts- en linkshandige muis erg geschikt. De M55 RGB PRO heeft een zeer nauwkeurige optische sensor van 12.400 dpi en een heerlijk licht gewicht van slechts 86 gram. De kleur van de verlichting kies je helemaal zelf, met keuze uit meer dan 16 miljoen RGB-kleuren.

#3 – BESTE LINKSHANDIGE GAMING MUIS TOP 5

Razer Viper

Razer Viper
RAZER VIPER

PROS
+ 8 programmeerbare knoppen voor al je sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 400-16000 voor je favoriete afstelling
+ Infrarood switches die jouw kliks 3x sneller registeren dan traditionele mechanische switches

CONS
– Muis kan aan de kleine kant zijn voor gamers met grote handen

☑ morgen in huis

De Razer Viper is een geweldige muis uit de Razer-familie. Allereerst het goede nieuws voor linkshandigen: deze muis is ambidextrous en dus door iedereen te gebruiken. En met een gewicht van slechts 69 gram is deze muis ideaal voor shooter games. Ook heeft de muis een reactiesnelheid van slechts 0,2 miliseconden waardoor jouw kliks razendsnel worden geregistreerd. Zo ben je al je tegenstanders te snel af.

Net als de Razer Basilisk heeft de Viper een fijn bekabeling dankzij de Speedflex-kabel. En je stelt de muis helemaal naar jouw eigen voorkeuren in door middel van de 8 programmeerbare knoppen. Ook kun je de muis nog laten oplichten in jouw favoriete kleur RGB-verlichting. En dat alles voor een hele degelijke prijs. Een echte aanrader dus, deze Razer Viper.

#4 – BESTE LINKSHANDIGE GAMING MUIS TOP 5

Logitech G903 HERO

LOGITECH G903 HERO

PROS
+ Reactiesnelheid van 1 ms dankzij de razendsnelle LIGHTSPEED-technologie
+ D11 programmeerbare knoppen voor in-game functies en acties
+ Instelbare HERO 25k sensor, de meest nauwkeurige sensor van dit moment

CONS
– Om de verlichting te synchroniseren met de rest van je setup is software van de fabrikant nodig

☑ morgen in huis

Als je voor draadloze topklasse wilt gaan, is de Logitech G903 HERO Lightspeed een aanrader. Deze draadloze gaming muis is geschikt voor zowel rechtshandigen als linkshandigen. Dat maakt ‘m ideaal om met familie of vrienden te delen. Deze rechts- en linkshandige muis heeft een next-gen HERO 16K-gaming sensor voor supernauwkeurige bewegingen, zonder vertraging, versnelling of filtering.

Deze draadloze gaming muis beschikt over LIGHTSPEED-technologie met een rapportagesnelheid van één milliseconde. Uiterst nauwkeurig én snel dus. Deze game muis heeft 11 programmeerbare knoppen en RGB-verlichting die op je spel reageert. Met verlichting gaat de draadloze muis maar liefst 140 uur mee. Gebruik je ‘m zonder verlichting? Dan speel je er zelfs tot 180 uur mee.

#5 – BESTE LINKSHANDIGE GAMING MUIS TOP 5

SteelSeries Sensei Ten

STEELSERIES SENSEI TEN
STEELSERIES SENSEI TEN

PROS
+ Instelbare dpi van 50 tot 18.000
+ RGB-verlichting in wel 16,8 miljoen kleuren
+ Twee extra duimknoppen aan de rechter- en linkerzijde voor extra acties

CONS
– Voor het instellen van de verlichting is externe SteelSeries software nodig

☑ morgen in huis

De SteelSeries Sensei Ten is een topper van een tweehandige gaming muis. Deze rechts- en linkshandige gaming muis is bedraad en daardoor zit álle hoogstaande technologie in de muis zelf. De muis wordt zeer goed gewaardeerd onder gamers en dat is niet zomaar: de game muis beschikt over 18.000 dpi voor zeer nauwkeurige, 1:1 tracking. Een extra voordeel is de kantel-tracking, waardoor je ook geniet van geavanceerde stabiliteit tijdens de wat intensievere games.

De SteelSeries Sensei Ten is ideaal voor shooters zoals Call of Duty, Fortnite en Counter Strike. Aan de binnenkant vind je een duurzaam dubbel veermechanisme, dat maar liefst 60.000.000 clicks meegaat.

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAMING MUIZEN?

Er zijn veel verschillende merken die gaming muizen maken. Elke gamer zal zijn eigen voorkeur hebben voor een merk, maar in het algemeen zijn de volgende merken de merken die garant staan voor een hoge kwaliteit:

Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een linkshandige game muis kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com-Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo
Alternate Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING