De Beste GoedkoPE Gaming MUIzen

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE GOEDKOPE GAMING MUIZEN

Als je op zoek bent naar een goedkope gaming muis, kun je alsnog goede kwaliteit verwachten voor je budget. Er zijn diverse goedkope gaming muizen op de markt die volledig aan je wensen voldoen. Omdat de verschillen in realiteit groot kunnen zijn, hebben wij de beste goedkope muizen voor je op een rijtje gezet. Uiteraard gepaard met een handige pros en cons lijst, zodat jij eenvoudig de juiste goedkope muis voor jou vindt. Ook binnen de lagere prijsklassen heb je bijvoorbeeld gewoon de keuze uit een draadloze gaming muis, een linkshandige muis, of eentje met uitbundige RGB-kleurverlichting. 

Wil je voor een zo hoog mogelijke kwaliteit gaan voor je budget en gebruik je de muis veel voor gaming? Dan raden we je aan voor een bekabelde muis te gaan. Op die manier kun je voor een lage prijs genieten van functionaliteiten die specifiek gericht zijn op gaming – zonder de helft van je budget naar de draadloze functionaliteit te laten gaan. Is het voor jou vooral van belang te kunnen gaan en staan waar je wil, en vind je een kabel maar irritant? Dan is er ook zeker een goedkope draadloze muis voor jou. Het is maar net wat voor jou het belangrijkst is.

TOPKEUZE GAMINGMUIS.COM

BESTE GOEDKOPE GAMING MUIS TOP 5

De beste gaming muizen geven jou een edge over je online tegenstanders. Je kunt de DPI instellen zoals je wilt, hij heeft handige extra knoppen en ligt goed in de hand. Een ontzettend belangrijk onderdeel van je gaming setup dus. Maar met het grote aantal gaming muizen op de markt kan het een behoorlijke speurtocht zijn om de beste game muis te vinden.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE GOEDKOPE GAMING MUIZEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

1. GLORIUS MODEL O MINUS
2. STEELSERIES RIVAL 3 RGB
3. TRUST GXT 107 IZZA
4. CORSAIR HARPOON RGB
5. TRUST GXT 970 MORFIX

#1 – BESTE GOEDKOPE GAMING MUIS TOP 5

Glorious PC Gaming Race Model O Minus

GLORIOUS PC GAMING RACE MODEL O MINUS
GLORIOUS PC GAMING RACE MODEL O MINUS

PROS
+ 2 programmeerbare duimknoppen voor sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 400-12000 voor je favoriete afstelling
+ Uniek honingraat design i.c.m. RGB-verlichting

CONS
– Alleen geschikt voor rechtshandige spelers
– Kleinere muis, is wel beschikbaar in grotere versies (voor een hogere prijs)

☑ morgen in huis

Deze Glorious Model O Minus is een echt lichtgewicht van slechts 58 gram. Hierdoor beweeg je supersnel door je games. De DPI is in te stellen in de range van 400-12000 waardoor je eenvoudig wisselt tussen snelheid en precisie. En door de twee handige programmeerbare duimknoppen heb je in-game handige acties onder de knoppen.

En het oog wil natuurlijk ook wat. De Glorious PC Gaming Race Model O heeft een uniek honingraat design waar de RGB-verlichting doorheen schijnt. Ook zie je daardoor de mechanica in de muis, wat wij erg tof vinden. Oftewel: een hele degelijke en complete gaming muis voor een betaalbare prijs!

#2 – BESTE GOEDKOPE GAMING MUIS TOP 5

SteelSeries Rival 3 RGB

STEELSERIES RIVAL 3 RGB
STEELSERIES RIVAL 3 RGB

PROS
+ Drie onafhankelijk in te stellen RGB-verlichtingszones
+ Instelbare DPI van 100-8500 voor je favoriete afstelling
+ Comfortabel ergonomisch ontwerp

CONS
– Alleen geschikt voor rechtshandige spelers
– Stugge en inflexibele bedrading
– Duimknoppen zijn wat aan de kleine kant

☑ morgen in huis

Wanneer de Glorious Model O Minus nog net iets boven je budget ligt hebben we hier een goedkopere optie voor je: de SteelSeries Rival 3 RGB. Een goede gaming muis met misschien wel de beste prestaties in zijn klasse.

De TrueMove Core sensor zorgt ervoor dat je bewegingen goed worden geregistreerd en de gevoeligheid is instelbaar van 100-8500 DPI.

De muis heeft in totaal zes knoppen, waarvan twee bij de duim. En met drie apart in te stellen RGB-verlichtingszones customize je deze gaming muis helemaal voor je eigen setup.

Een minpunt is wel de wat stuggere draad die bij deze muis zit. Maar dat is een detail voor een muis van deze kwaliteit in deze prijsklasse.

#3 – BESTE GOEDKOPE GAMING MUIS TOP 5

Trust GXT 107 Izza Draadloos

TRUST GXT 107 IZZA DRAADLOOS
TRUST GXT 107 IZZA DRAADLOOS

PROS
+ Draadloos te gebruiken voor optimale bewegingsvrijheid
+ Met twee extra duimknoppen voor extra functies en specials
+ RGB-verlichting in 7 verschillende kleuren

CONS
– Heeft een beperkte DPI in vergelijking met andere muizen

☑ morgen in huis

De Trust GXT107 Izza RGB gaming muis is een ideaal instapmodel voor als je niet al te veel geld kwijt wilt zijn. Voor dit lage bedrag krijg je én LED-verlichting én een draadloze gaming muis. De muis heeft een snelheidsselectieknop met 800, 1.400 en 2.000 dpi, wat wel een stuk lager ligt dan de hoger geprijsde modellen. De bovenkant is volledig verlicht en het draadloze bereik reikt tot wel 10 meter.

Wat fijn is aan deze muis, is dat hij geschikt is voor zowel rechts- als linkshandigen. Ideaal dus als je ‘m niet enkel voor jezelf gebruikt. De RGB muis is voorzien van zes gameknoppen, waar geen software voor nodig is om ze in te stellen. Zo kun je direct van start.

#4 – BESTE GOEDKOPE GAMING MUIS TOP 5

Corsair Harpoon RGB

CORSAIR HARPOON RGB DRAADLOOS
CORSAIR HARPOON RGB DRAADLOOS

PROS
+ Is zowel draadloos als bedraad te gebruiken
+ Twee duimknoppen aan de linkerkant voor extra acties of skills
+ Een van de lichtste draadloze muizen met een gewicht van 99 gram

CONS
– Alleen beschikbaar voor rechtshandige gamers
– Externe software van Corsair nodig om verlichting in te stellen

☑ morgen in huis

De Corsair Harpoon RGB is een gaming muis die zowel draadloos als bedraad te gebruiken is. Dat laatste is wel zo handig als je ‘m vergeten bent op te laden. Deze draadloze gaming muis gaat een mooie 60 uur mee en heeft een lekker licht gewicht van slechts 99 gram. De optische sensor van 10.000 dpi registreert zelfs de kleinste bewegingen supernauwkeurig.

De fijne contouren en rubberen zijgrepen zorgen voor langdurig comfort en een solide grip. Met de zes programmeerbare knoppen speel jij bovendien precies zoals jij wil. Ook de RGB-verlichting is volledig te customizen: kies een vooraf ingesteld lichteffect of bedenk dit zelf.

#5 – BESTE GOEDKOPE GAMING MUIS TOP 5

Trust GXT 970 Morfix

TRUST GXT 970 MORFIX
TRUST GXT 970 MORFIX

PROS
+ Dankzij de twee zijpanelen switch je makkelijk voor FPS, MMO en MOBA games
+ Optische sensor voor een superprecieze tracking
+ Door de mechanische switches weet je zeker dat elke klik geregistreerd wordt

CONS
– Voor het instellen van de muis heb je de Trust software nodig

☑ morgen in huis

Met de Trust GXT 970 Morfix gaming muis heb je een kwalitatieve muis voor een eerlijke en toegankelijke prijs. Deze muis wordt goed gewaardeerd onder gamers en heeft een aanpasbaar design. Deze goedkope gaming muis komt namelijk met twee verschillende zijpanelen, waarmee je ‘m aanpast aan het type spel dat je speelt: FPS, MOBA of MMO.

Het paneel met drie duimknoppen is ideaal voor het spelen van shooters. Meer knoppen nodig? Kies dan het paneel van maar liefst negen knoppen, dat bijvoorbeeld ideaal is voor een spel als League of Legends. Door de optische sensor heeft de muis ook een superprecieze tracking. Een zeer complete muis dus voor een uitstekende prijs!

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAMING MUIZEN?

Er zijn veel verschillende merken die gaming muizen maken. Elke gamer zal zijn eigen voorkeur hebben voor een merk, maar in het algemeen zijn de volgende merken de merken die garant staan voor een hoge kwaliteit:

Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een goedkope game muis kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com-Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo
Alternate Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING