De Beste Draadloze Gaming MUIzen

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE DRAADLOZE GAMING MUIZEN

Met een draadloze gaming muis heb jij echt alle bewegingsvrijheid. Je hoeft je geen zorgen te maken of je kabel wel lang genoeg is en koppelt de muis eenvoudig digitaal aan je apparaten, zonder achter je desktop te hoeven duiken. Door die vrijheid zit je automatisch ook lekkerder in je game, omdat jij geen rekening hoeft te houden met onbenulligheden. Ook geldt er bij draadloze gaming muizen al lang niet meer dat ze je vertragen. Zo hebben veel draadloze game muizen een overdrachtsnelheid van slechts één milliseconde. Een belangrijk voordeel van een specifieke muis voor gaming, is dat je de knoppen precies zo kunt instellen als jij wil. Je favoriete sneltoetsen beheer je dus zelf.

Als je op zoek bent naar een draadloze game muis, kom je tig verschillende soorten regen. En daarbij óók wisselende prijsklassen. Zo heb je al een draadloze gaming muis voor een paar tientjes, maar zal de doorgewinterde gamer misschien liever voor een extra geavanceerd model willen gaan. Die gaan gemakkelijk voor over de honderd euro, maar dan heb je ook wat. Denk bijvoorbeeld aan een dpi tot 20.000, meer dan tien programmeerbare knoppen, 100 uur batterijduur en een optische muisschakelaar met de snelheid van het licht… Bekijk onze aanraders hieronder.

TOPKEUZE GAMINGMUIS.COM

BESTE DRAADLOZE GAMING MUIS TOP 5

De beste gaming muizen geven jou een edge over je online tegenstanders. Je kunt de DPI instellen zoals je wilt, hij heeft handige extra knoppen en ligt goed in de hand. Een ontzettend belangrijk onderdeel van je gaming setup dus. Maar met het grote aantal gaming muizen op de markt kan het een behoorlijke speurtocht zijn om de beste game muis te vinden.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE DRAADLOZE GAMING MUIZEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

1. CORSAIR DARK CORE PRO SE
LOGITECH-G-PRO-DRAADLOOS-500x350-1
2. LOGITECH G PRO DRAADLOOS
LOGITECH-G502-LS-DRAADLOOS-500x350
3. LOGITECH G502 DRAADLOOS
4. RAZER BASILISK ULT.
5. CORSAIR HARPOON RGB

#1 – BESTE DRAADLOZE GAMING MUIS TOP 5

Corsair Dark Core RGB Pro SE

CORSAIR DARK CORE RGB PRO SE
CORSAIR DARK CORE RGB PRO SE

PROS
+ Omnipoint toetsen om gevoeligheid en registratietijd per toets in te stellen
+ Stevige aluminium behuizing en magnetisch afneembare polssteun
+ Toetsen gaan tot meer dan 100 miljoen toetsaanslagen mee

CONS
– Logitech G software nodig om de muis in te stellen
– Twee USB-poorten nodig om het toetsenbord te gebruiken

☑ morgen in huis

Met deze draadloze muis met 1ms Slipstream verbinding heb je nooit meer last van vertraging tijdens het spelen. Ook personaliseer je de muis eenvoudig naar je eigen voorkeuren met 8 programmeerbare knoppen en een instelbare DPI van 100-18000. Deze sla je eenvoudig op in drie gameprofielen zodat je makkelijk wisselt wanneer je wilt.

Natuurlijk heeft deze gaming muis ook RGB-verlichting zodat hij bij elke setup past. En wanneer je een Qi-muismat hebt laadt de Corsair Dark Core RGB Pro SE op tijdens het spelen. Zo heb je nooit meer last van een lege batterij. En om het helemaal compleet te maken heeft deze muis twee verwisselbare zijgrepen zodat je je eigen grip kunt kiezen. Een super complete muis en topkeuze in het draadloze segment!

#2 – BESTE DRAADLOZE GAMING MUIS TOP 5

Logitech G Pro Draadloos

LOGITECH G PRO DRAADLOOS
LOGITECH G PRO DRAADLOOS

PROS
+ Ingebouwd geheugen voor het opslaan van maar liefst vijf profiel configuraties
+ Razer Linear Optical Switches voor een snelle en precieze aanslag
+ Eenvoudig in te pluggen met C-kabel

CONS
– ISO layout, dus kleine shift toets
– Zonder polssteun en fysieke volumeknoppen

☑ morgen in huis

Logitech heeft voor de ontwikkeling van deze Logitech G Pro draadloze muis 2 jaar lang samengewerkt met meer dan 50 professionele eSporters. En dat is te merken ook. Deze muis is van de hoogste kwaliteit en aan alles is gedacht. 

De muis weegt slechts 80 gram en ligt geweldig in de hand. Je stelt de DPI in van 100-16000 en met de Lightspeed technologie ervaar je geen enkele vertraging tijdens het draadloos spelen. Ook is de muis perfect geschikt voor zowel links- als rechtshandige spelers met 4 vervangbare (en programmeerbare) zijknoppen per kant. En uiteraard heeft de muis ook RGB-verlichting voor de perfecte fit met jouw setup. Van deze muis wordt elke gamer enthousiast.

#3 – BESTE DRAADLOZE GAMING MUIS TOP 5

Logitech G502 Lightspeed Draadloos

LOGITECH-G502-LS-DRAADLOOS
LOGITECH G502 LIGHTSPEED DRAADLOOS

PROS
+ 11 programmeerbare knoppen voor al je sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 100-16000 voor je favoriete afstelling
+ Snelle draadloze muis met rapportagesnelheid van slechts 1 ms

CONS
– Logitech G software nodig om de muis in te stellen
– Alleen beschikbaar voor rechtshandige gamers

☑ morgen in huis

De Logitech G502 Lightspeed draadloze gaming muis is een absolute aanrader voor de fanatieke gamer en misschien wel de meest complete muis die nu er op de markt is. Deze muis bevat 11 knoppen die elk in te stellen zijn voor je favoriete sneltoetsen en macro’s. En met een instelbare DPI van 100-16000 vind je een altijd een afstelling die werkt voor jou.

Deze Logitech muis is draadloos, maar met de rapportagesnelheid van slechts 1 ms merk je geen enkele vertraging in de overdracht. Ook gaat de batterij tot wel 60 uur mee. Om de balans van de muis in te stellen heb je zes gewichtjes tot je beschikking en ook aanpasbare RGB-verlichting ontbreekt niet op deze gaming muis. Een echte topper dus!

#4 – BESTE DRAADLOZE GAMING MUIS TOP 5

Razer Basilisk Ultimate

RAZER BASILISK ULTIMATE

PROS
+ Draadloos te gebruiken via usb ontvanger of bluetooth 4.0
+ Richt met de hoogste precisie met de Razer Focus+ optische sensor
+ Met mechanische switches voor de snelste reactietijden

CONS
– Alleen beschikbaar voor rechtshandige gamers
– Razer Synapse werkt niet op macOS waardoor je de muis daar niet kan customizen

☑ morgen in huis

Veel mooier dan de Razer Basilisk Ultimate Chroma draadloze gaming muis wordt het niet. There, we said it. Deze optische prachtmuis van Razer bedient al je wensen, van het ergonomische comfort tot absolute superspeed. Met een optische muisschakelaar die zo snel werkt als het licht, ben jij je tegenstander sneller af dan ooit tevoren.

Deze draadloze gaming muis beschikt over de snelst mogelijke verbinding op aarde en gaat tot wel 100 uur mee. De game muis heeft een optische sensor van 20.000 dpi, maar liefst 11 programmeerbare knoppen en wordt geleverd met een exclusieve Razer Chroma™ muisoplader. De muis is perfect voor gamers die op zoek zijn naar snelheid en precisie.

#5 – BESTE DRAADLOZE GAMING MUIS TOP 5

Corsair Harpoon RGB Draadloos

CORSAIR HARPOON RGB DRAADLOOS
CORSAIR HARPOON RGB DRAADLOOS

PROS
+ Is zowel draadloos als bedraad te gebruiken
+ Twee duimknoppen aan de linkerkant voor extra acties of skills
+ Een van de lichtste draadloze muizen met een gewicht van 99 gram

CONS
– Alleen beschikbaar voor rechtshandige gamers
– Externe software van Corsair nodig om verlichting in te stellen

☑ morgen in huis

De Corsair Harpoon RGB is een gaming muis die zowel draadloos als bedraad te gebruiken is. Dat laatste is wel zo handig als je ‘m vergeten bent op te laden. Deze draadloze gaming muis gaat een mooie 60 uur mee en heeft een lekker licht gewicht van slechts 99 gram. De optische sensor van 10.000 dpi registreert zelfs de kleinste bewegingen supernauwkeurig.

De fijne contouren en rubberen zijgrepen zorgen voor langdurig comfort en een solide grip. Met de zes programmeerbare knoppen speel jij bovendien precies zoals jij wil. Ook de RGB-verlichting is volledig te customizen: kies een vooraf ingesteld lichteffect of bedenk dit zelf.

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAMING MUIZEN?

Er zijn veel verschillende merken die gaming muizen maken. Elke gamer zal zijn eigen voorkeur hebben voor een merk, maar in het algemeen zijn de volgende merken de merken die garant staan voor een hoge kwaliteit:

Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een draadloze muis kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com-Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo
Alternate Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING