De Beste Corsair Gaming MUIzen

BEKIJK HIER ONZE SELECTE MET DE BESTE GAMING MUIZEN VAN CORSAIR

Met een gaming muis van het Amerikaanse Corsair geniet je van innovativiteit en jarenlange ervaring in de game-industrie. Dit in 1994 opgerichte hardware-bedrijf richt zich namelijk volledig op de gamingwereld. Met een game muis van Corsair heb je kwaliteit voor een eerlijke prijs, met de meeste modellen zelfs ver onder de honderd euro. Al voor een paar tientjes heb ook jij een Corsair muis. De muizen van Corsair zijn te verkrijgen met kabel of draadloos. Over het algemeen geldt dat je voor de beste kwaliteit met een lager budget, je het best voor een bekabelde muis kunt gaan. Dit betekent namelijk dat alle waarde naar de gaming-technologie gaat, in plaats van deels naar de draadloze functionaliteit van je Corsair gaming muis.

De gaming muizen van Corsair hebben allemaal een strak, zwart ontwerp, met niet al te veel afleidingen. De muizen hebben veelal ergonomische rondingen, zodat ze perfect in je handpalm passen. Gezien Corsair gefocust is op gaming, ligt de gemiddelde dpi erg hoog. Dit ligt zelfs bij de budgetmodellen al op zo’n 12.000 tot 18.000 dpi. Een Corsair muis heeft subtiele RGB-verlichting in de scroller en onder het logo. De kleuren en verlichtingseffecten kies je vervolgens helemaal zelf. Bekijk hieronder onze aanraders.

TOPKEUZE GAMINGMUIS.COM

BESTE CORSAIR GAMING MUIS TOP 5

De beste gaming muizen geven jou een edge over je online tegenstanders. Je kunt de DPI instellen zoals je wilt, hij heeft handige extra knoppen en ligt goed in de hand. Een ontzettend belangrijk onderdeel van je gaming setup dus. Maar met het grote aantal gaming muizen op de markt kan het een behoorlijke speurtocht zijn om de beste game muis te vinden.

Hieronder vind je onze TOPKEUZE CORSAIR GAMING MUIZEN van dit moment. Wil je je liever nog even inlezen, alvorens een keuze te maken? Maak dan gebruik van onze KEUZEHULP voor meer informatie.

1. CORSAIR DARK CORE PRO SE
2. CORSAIR SCIMITAR ELITE
3. CORSAIR NIGHTSWORD
4. CORSAIR HARPOON RGB
5. CORSAIR M55 RGB PRO

#1 – BESTE CORSAIR GAMING MUIS TOP 5

Corsair Dark Core RGB Pro SE

CORSAIR DARK CORE RGB PRO SE
CORSAIR DARK CORE RGB PRO SE

PROS
+ Omnipoint toetsen om gevoeligheid en registratietijd per toets in te stellen
+ Stevige aluminium behuizing en magnetisch afneembare polssteun
+ Toetsen gaan tot meer dan 100 miljoen toetsaanslagen mee

CONS
– Logitech G software nodig om de muis in te stellen
– Twee USB-poorten nodig om het toetsenbord te gebruiken

☑ morgen in huis

Met deze draadloze muis met 1ms Slipstream verbinding heb je nooit meer last van vertraging tijdens het spelen. Ook personaliseer je de muis eenvoudig naar je eigen voorkeuren met 8 programmeerbare knoppen en een instelbare DPI van 100-18000. Deze sla je eenvoudig op in drie gameprofielen zodat je makkelijk wisselt wanneer je wilt.

Natuurlijk heeft deze gaming muis ook RGB-verlichting zodat hij bij elke setup past. En wanneer je een Qi-muismat hebt laadt de Corsair Dark Core RGB Pro SE op tijdens het spelen. Zo heb je nooit meer last van een lege batterij. En om het helemaal compleet te maken heeft deze muis twee verwisselbare zijgrepen zodat je je eigen grip kunt kiezen. Een super complete muis en topkeuze in het draadloze segment!

#2 – BESTE CORSAIR GAMING MUIS TOP 5

Corsair Scimitar Elite RGB

CORSAIR SCIMITAR ELITE RGB
CORSAIR SCIMITAR ELITE RGB

PROS
+ 17 programmeerbare knoppen (12 bij de duim) voor al je sneltoetsen en macro’s
+ Instelbare DPI van 1-18000 voor je favoriete afstelling
+ Paneel met duimknoppen is 8mm te verschuiven, zodat hij altijd op de juiste plek zit

CONS
– De muis is vrij groot en kan daarom iets te groot zijn voor gamers met kleine handen
– De muis is vrij zwaar en daarom minder geschikt voor shooter games
– Alleen beschikbaar voor rechtshandige spelers

☑ morgen in huis

De Corsair Scimitar RGB Elite is uitermate geschikt voor MMO gamers. Deze muis heeft wel 17 programmeerbare knoppen, waarvan 12 bij de duim, zodat je al je specials bij de hand hebt. De knoppen hebben reliëf zodat je altijd weet welke knop je indrukt. Daarnaast kun je het paneel 8mm naar voren en achter schuiven zodat deze perfect staat voor de grootte van je hand.

De DPI is in te stellen van 1-18000 zodat je altijd de juiste afstelling vindt voor optimale precisie en beweeglijkheid. De RGB-verlichting is in te stellen in vier verschillende zones zodat je deze helemaal naar smaakt aanpast. En dit alles is eenvoudig op te slaan in 3 verschillende onboard gameprofielen. Veel completer dan deze muis zijn ze er bijna niet.

#3 – BESTE CORSAIR GAMING MUIS TOP 5

CORSAIR NIGHTSWORD RGB

CORSAIR NIGHTSWORD RGB
CORSAIR NIGHTSWORD RGB

PROS
+ Aanpasbare balans dankzij de zes gewichtjes
+ Instelbare DPI van 200 – 18.000 voor je favoriete afstelling
+ Aanpasbare macro’s en mogelijkheid om alle 8 knoppen een functie toe te kennen

CONS
– De muis is aan de grote kant en daardoor minder geschikt voor kleine handen

☑ morgen in huis

De Corsair Nightsword is een zeer goed gewaardeerde gaming muis met maar liefst 18.000 dpi. Dit maakt de muis uiterst nauwkeurig. De reactiesnelheid kun je overigens naar wens aanpassen, zodat het perfect in balans is met jouw favoriete game. Deze Corsair muis is sowieso optimaal voor wie van een customizable design houdt: de RGB led-verlichting, het gewicht en de tien knoppen zijn allemaal aanpasbaar.

De muis heeft zes bevestigingsplekken voor gewichtjes, waardoor je deze Corsair game muis kunt instellen tussen de 119 en 141 gram. Dankzij de supermoderne optische sensor beschik je over handige gewichtskalibratie en een realtime detectiesysteem voor het zwaartepunt.

#4 – BESTE CORSAIR GAMING MUIS TOP 5

Corsair Harpoon RGB Draadloos

CORSAIR HARPOON RGB DRAADLOOS
CORSAIR HARPOON RGB DRAADLOOS

PROS
+ Is zowel draadloos als bedraad te gebruiken
+ Twee duimknoppen aan de linkerkant voor extra acties of skills
+ Een van de lichtste draadloze muizen met een gewicht van 99 gram

CONS
– Alleen beschikbaar voor rechtshandige gamers
– Externe software van Corsair nodig om verlichting in te stellen

☑ morgen in huis

De Corsair Harpoon RGB is een gaming muis die zowel draadloos als bedraad te gebruiken is. Dat laatste is wel zo handig als je ‘m vergeten bent op te laden. Deze draadloze gaming muis gaat een mooie 60 uur mee en heeft een lekker licht gewicht van slechts 99 gram. De optische sensor van 10.000 dpi registreert zelfs de kleinste bewegingen supernauwkeurig.

De fijne contouren en rubberen zijgrepen zorgen voor langdurig comfort en een solide grip. Met de zes programmeerbare knoppen speel jij bovendien precies zoals jij wil. Ook de RGB-verlichting is volledig te customizen: kies een vooraf ingesteld lichteffect of bedenk dit zelf.

#5 – BESTE CORSAIR GAMING MUIS TOP 5

Corsair M55 RGB Pro

CORSAIR M55 RGB PRO
CORSAIR M55 RGB PRO

PROS
+ De dpi van deze muis is instelbaar van 200 – 12.400
+ Mogelijk om macro’s in te stellen bij de duimknoppen
+ De muis weegt slechts 86 gram voor dodelijke snelheid en precisie

CONS
– De muis heeft geen uitneembare gewichtjes om de balans aan te passen

☑ morgen in huis

De Corsair M55 RGB Pro is een zeer prettig geprijsde gaming muis die geschikt is voor zowel linkshandigen als rechtshandigen. Deze game muis is dus ideaal als je de muis met anderen deelt. Of als je niet al te overboord wilt gaan met de prijs, maar wel kwaliteit verwacht.

De Corsair M55 RGB Pro beschikt over Omron-switches en heeft acht programmeerbare knoppen. Voor MMO games is deze rechts- en linkshandige muis erg geschikt. De M55 RGB PRO heeft een zeer nauwkeurige optische sensor van 12.400 dpi en een heerlijk licht gewicht van slechts 86 gram. De kleur van de verlichting kies je helemaal zelf, met keuze uit meer dan 16 miljoen RGB-kleuren.

WAT ZIJN BEKENDE MERKEN GAMING MUIZEN?

Er zijn veel verschillende merken die gaming muizen maken. Elke gamer zal zijn eigen voorkeur hebben voor een merk, maar in het algemeen zijn de volgende merken de merken die garant staan voor een hoge kwaliteit:

Corsair Logo
Logitech Logo
Razer Logo
Steelseries Logo
Trust Logo

PARTNERS

Wil je een Corsair muis kopen, maar sluiten onze topkeuzes niet volledig aan op jouw voorkeuren? Bekijk dan het volledige aanbod via de bekende verkooppunten:

Bol.com-Logo
Media Markt Logo
Coolblue Logo
Amazon Logo
Alternate Logo

VEILIG BETALEN

KLANTENSERVICE

SNELLE LEVERING